Hypotéka bez registru

Hypotéka bez registru

Na čerstvé dospělé čeká celá řada výzev v životě. Nejhorší na tom všem je, že každý začíná tak trochu jinak a je proto nutné být obezřetný, když chce člověk nějak poradit. Někteří mladí mohou začínat s koupeným bytem od rodičů a někteří zase přijdou do dospělého života s holýma rukama a s dluhy po rodičích. Ano, to jsou velice časté příklady a tato množina by se ještě mohla mnohonásobně rozšířit o dalších x případů, kdy byste si řekli – to je super – nebo naopak – to je hrůza!

Nemovitost je třeba opatrovat, platit daně, je třeba se o ni starat a rekonstruovat. Častokrát se také nemovitosti dostanou do desolátního stavu během pár  let, protože byly prostě staré. Naopak na druhé straně, mladí lidé jsou sraženi na kolena hned od začátku, protože nemají zhola nic a ještě na ně dopadnou dluhy nezodpovědných rodičů.

Z tohoto důvodu je dobré refinancovat. Vzít všechny dluhy nebo naopak vzít všechny výdaje a pokrýt je jednou jedinou půjčkou – ideálně pak hypotékou bez registru. Takhle daný člověk získá dostatečný obnos peněz, aby mohl poplatit všechny různé dluhy či zaplatit různé opravy a zároveň bude splácet jenom jednu splátku měsíčně. Bude vědět, kde co jak a hlavně možná najde daleko lepší podmínky, než ty, které byly předtím.